Motivul


..Pentru care nu mai urmaresc “Dansez pentru tine”.In acest sezon e un baiat Grigore ce o are ca partenera pe Iuliana (Sora Nicoletei Luciu.) .In emisiune s-a difuzat un material filmat cu camera ascunsa in care omu’ isi spunea parerea despre toti.Ca Iuliana nu e mare actrita deoarece nu are facultatea de teatru.Ca bursucu e nu stiu cum’.. ca Magda (cea cu Morosanu) se preface si etc.Dupa primul dans din finala juriul a comentat filmul spunand ca cea mai buna dansatoare e Liuba(cea cu Catalin) si ca emisiunea nu se numeste “Mi-e mila de tine sau plang pentru tine” ci “Dansez pt tn“.
Ma intreb.. daca nu se numeste “Plang pentru tine..”atunci castigatorii sezoanelor 2 si 3 ar fi trebuit sa fie profesionisti in dans.Si nu a fost deloc asa.Iar in sezoanele 6 ,7 si 8 au fost admise cazuri de umplutura.De ce la o emisiune de rangul “acesta” se dau filmari cu camera ascunsa? Grigore a spus ce crede unui”prieten”.Asa ar fi facut toti.In fata camerei toti sunt ingeri.. in spate e numai barfa.
Vedetele sunt asa triste cand intra la duel deoarece stiu ca daca ies din joc pierd bani.. nu ca le-ar pasa de cazul partenerului.
Grigore are dreptate , Iuliana Luciu nu e actrita.A jucat intr-o telenovele pt ca sorsa s-a dezbracat acu ceva ani.Numerosi actori sunt someri.:)
Bogdan Boanta a dansat in sezonul 4 (parca) pentru a-i oferi bunicii sale o viata la oras.Majoritatea avem bunici la tara.. toti am fi trebuit sa mergem la preselectie?
Adriela( din sez 2) provenea dintr-o familie destul de instarita si dansa salsa de la 4 ani.
Liuba a fost cea mai buna din concurs?E si normal atata timp cat danseaza de pe la 6-7 ani(parca).La preselectie nu accepta cazuri de leucemie ori boli grave dar cazurile gen” vreau sa imi aduc tatal din vestu’ romaniei ” , ” vreau sa-mi iau un apartament” , ” vreau o viata mai buna” sau” Vreau sa-mi trimit mama in vacanta“sunt acceptate si chiar se afla printre cele finale.
Emisiunea a fost”pierduta” de mult.Problema nu e Grigore ci modul de desfasurare , castig si preselectie.
Dragi jurati..dupa tipul cazului se castiga de mult:)Neatza.

6 responses to “Motivul

  1. caramea

    ador noua tema:D

  2. Pingback: Tweets that mention Motivul « -- Topsy.com

  3. Initial imi placea emisiunea asta… dar a devenit mult prea lacrimogena si mult prea comerciala. Inteleg ca sunt cazuri tragice, dramatice etc insa intai de toate este un concurs de DANS… atat. Formatul emisiunii este foarte prost gandit… n-ar avea ce sa caute televotingul telespectatorului. I-am chemat sa danseze, lasa profesionistii sa-si dea cu parerea.

    Ii cunosc pe Razvan si Andreea (http://dansezpentrutine.protv.ro/video-dans-maria-si-razvan-dinca/37752) au doua gemene autiste si chiar au un caz deosebit. Sunt doi oameni incredibili, minunati. El imi este coleg de serviciu si de fiecare data cand ma intalnesc cu el imi iau o lectie de viata… este incredibil cum omul asta reuseste sa-si pastreze zambetul…

  4. Puneti titlu la Blog, pentru ca nu ai pe prima pagina, banuiesc ca din cauza temei ai omis.
    Daca nu reusesti add: rowiki_org@yahoo.com sa te ajut.

  5. Pingback: Desktop « Caramea

  6. Pingback: Motivul - Ziarul toateBlogurile.ro

Leave a comment

Blog Stats

  • 36,506 View

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 19 other subscribers

Categories