After


Din nou la scris.

Am abandonat o buna perioada blogul , din cauza schimbarilor.Ce schimbari?

Am fost in anul 1 de facultate.Intr-un oras cu totul nou , cu oameni noi ( nimeni cunoscut), la o facultate unde acum un an nu primeam din partea unora asa multa incredere in reusita.

Nu-mi pare rau ca am dat aici ,am reusit sa trec peste anul 1 cu bine, mi-am demonstrat ca pot mai mult , am trecut peste matematica( integrale , serii , probabilitati , vectori)-fosta filo(logista).Trebuie sa revin inapoi cu picioarele pe pamant pentru ca urmeaza inca  2 ani nu prea stralucitori in lejeritatea materiilor.

De asemenea , anul asta in sfarsit mi-am implinit prima “provocare” si “vis” dintr-o lista lungaa.Am fost in Anglia ( ieii !!) la cea mai buna prietena a mea.Au fost niste zile extraordinare.Incepand de la vesnicul meu “noroc” de a nimeni un accident in drumul spre campusul ei , de a stationa 2h intr-o coada de minim 2km de masini , a pierde legatura cu celalalt autobuz , pana frumoasele plimbari din campus.

Un lucru ce m-a uimit s-a petrecut in timp ce eram prinsa in autobuzul ghinionist , cand incercam sa dau de prietena mea pentru a o anunt ca voi intarzia cu cateva ore bune.Am avut o problema cu cartela si nu mai puteam forma niciun apel.Am rugat in autobuz o doamna sa ma ajute cu un apel  (dar nu avea credit) iar in cele din urma un domn.

Dar , alt ghinion..numarul pe care-l aveam eu era putin gresit (privind prefixului international)In cele din urma am renuntat sa mai incerc sa sun deoarece n-aveam nici o reusita , ma impacasem cu ideea.
Peste aprox. 30 minute acel domn ma anunta ca prietena mea e la telefon si sa vorbesc cu ea.Am reusit astfel sa ies din incurcatura.M-a uimit insa faptul ca acea persoana a stat 30 de minute incercand sa afle numarul corect( era si el la randul sau , strain).A incercat minim 10 combinatii ..desi eram o straina si putea sa ma refuze din prima .

A fost una dintre intamplari care a facut ca ziua sa devina mai frumoasa..

[..va urma]

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog Stats

  • 35,571 View

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 19 other followers

Categories

%d bloggers like this: