Here i am again


Acum o luna si jumatate spuneam ca voi scrie cat mai des, chiar zilnic.M-am lasat purtata insa de momentele frumoase petrecute alaturi de prietenii mei si s-a asezat un strat de praf pe aici.Acum o luna si ceva ii faceam si pagina pe facebook blogului, dar nici pagina n-am finalizat-o cum trebuia.

Insa , sunt gata sa sterg praful!A inceput si facultatea , una nu prea usoara , si nici venirea mea de la un profil uman(filologie) nu-mi va usura anul studentesc :)) asa ca voi posta la anumite intervale de timp , pe diferite teme.

Primul post , din pozitia oficiala de studenta -Marketingul studiourilor de videochat.

Venind in Bucuresti dintr-un oras mic am fost constienta de faptul ca aici voi primi mai multe pliante decat in orasul natal, mai ales in prima zi de facultate , pe langa ase.
Asadar ,era prima zi de facultate , mergeam spre cladirea Mihail Moxa cand am primit un pliant de la ‘Redzone(sau studio).Am tot citit pe el sa vad ce e insa tot ce scria era “Pentru studente silitoare :))) ( si nu , nu era o poza mai neadecvata ci chiar o tipa cu cartile in mana si ochelari) , “salariu de la 500 euro in sus ” .Am pastrat pliantul ca sa vad ce poate sa fie chiar asa de bine platit , mai ales pentru un student din anul 1 de facultate.Ajung acasa , caut pe site-ul lor (nota: nici de pe prima pagina a site-ul lor nu se intelegea ce e ) pana cand dau pe o pagina si vad ceva de genul –Cel mai sigur videochat.Okeeeey. -_-
De atunci a trecut o saptamana.Azi in timp ce ma indreptam spre metroul de la politehnica primesc alt pliant.Chiar glumisem pe drum cu aceleasi colege ca nici pe asta nu scrie ce e ci doar ca drumul pana la studio(nu scria insa de care studio) ti-l platesc ei , dai UN interviu si cine stie ,  poate o fi tot pliant de videochat.De mentionat  ca renumeratia era de 5000ron.
Cand ajung acasa , povestea desigur.. se repeta..

Concluzia:Data viitoare cand mai primesc asa ceva , ma opresc si il/o intreb frumos pe persoana ce inmaneaza pliantele…la ce face reclama.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog Stats

  • 35,571 View

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 19 other followers

Categories

%d bloggers like this: