Final House


Producatorii serialului House au decis ca serialul sa se termine cu sezonul 8.Potrivit producatorilor  ultimul episod al serialului de succes, care il are in rolul principal pe Hugh Laurie , va fi difuzat in aprilie.

Acestia au declarat ca : După multe deliberări, producătorii House M.D. au decis că sezonul curent al serialului, al 8-lea, va fi ultimul. Până în luna aprilie a acestui an vom avea 177 de episoade, număr cu 175 mai mult decât oricine s-ar fi așteptat în 2004. Decizia de a încheia show-ul acum este una dureroasă pentru că riscă ruperea a sute de prietenii apropiate care s-au dezvoltat în ultimii 8 ani, dar și pentru că show-ul în sine a fost o sursă de mândrie pentru toți cei implicați.

Personal , am aflat de House M.D. abia in decembrie anul acesta si in 2 saptamani am devorat cele 8 sezoane.Cred ca cele mai bun sezoane au fost 4-5-6-..iar incepand cu 7 datorita aproprierii lui House cu Cuddy, acesta isi pierduse putin din ironia specifica.Imi va lipsi de asemnea si echipa, desi a suferit ceva schimbari de-a lungul sezoanelor.

Desi imi pare extreem de rau ca se termina toate au un sfarsit.Hugh Laurie a facut rolul vietii sale si si-a castigat pe langa 2 trofee Globurile de aur si o multime de fani.Sper ca desi a declarat ca se retrage in spatele camerei , o sa mai auzim de el.

[Am vrut sa postez acest articol alaltaieri dar din lipsa de timp am amanat pana astazi.]

Ps:Reactia mea la citirea comunicatului :

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog Stats

  • 35,398 View

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 19 other followers

Categories

%d bloggers like this: