21 grams/Sean Penn


Cit cintareste sufletul unui om? 21 de grame este povestea unui barbat suferind de o boala incurabila, care primeste sansa unei vieti noi prin nefericirea altei familii, in care o femeie isi pierde sotul si ambii copii intr-un teribil accident de masina. Povestea filmului este destul de simpla, insa firul epic este asemeni unei pinze de paianjen. Aflam pina la sfirsit ca nimic nu este intimplator si ca toate evenimentele si personajele se leaga intr-un fel sau altul.

La inceput se prezinta cam 3-4 planuri ale actiunii..iar pe parcurs..acestea incep sa se”lege”.Filmul este destul de captivant , cutremurator iar interpretarea actorilor principali este extraordinara.

Filmul contine tristete, boala, credinta si iubire, crima, familie si moarte. Dupa parerea mea , isi merita nota de 7.9 de pe imdb.

Daca nu va plac actorii , nu ocoliti filmul.Initial..nu stiam de Sean Penn..sau ma rog , nu-mi placea…dar apoi m-am uitat la “I am Sam” si mi-am schimbat complet pararea despre el.Apoi a urmat Mystic River si acum 21 grams…si asa a ajuns sa fie unul dintre actorii mei preferati.

Tot cam pe aceeasi unda cu 21 grams e si “Babel”..asa ca weekendul asta il dedic iar filmelor..

Advertisements

2 responses to “21 grams/Sean Penn

  1. 21 Grams/Alejandro González Iñárritu e acelasi regizor ca si la Babel…pentru aceste 2 filme cele mai multe laude merg catre regizor. 🙂

  2. george

    Foarte bun filmul. Este un adevarat regizor Alejandro González Iñárritu, mai ales ca toate filmele lui sunt destul de bune. Scenariul a fost perfect si actorii si au jucat perfect rolurile. Adina, as vrea sa vorbim daca ai ceva timp liber(giurgea.madalin@yahoo.com)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog Stats

  • 35,398 View

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 19 other followers

Categories

%d bloggers like this: