Serialele


Adoor sa ma uit la seriale.Voi scrie pe rand despre fiecate serial la care m-am uitat/ma uit.

Merlin

La prima vedere..serialul nu te atrage.Insa dupa un timp poti ajunge”dependent” de el:)..incercand sa vezi cat mai repede ce se intampla de la un episod la altul.
Am inceput sa-l urmaresc..cam pe la sfarsitul lunii mai din lipsa de ocupatie.La acel moment sfarsitul sezonului 3 era pe sfarsite.In 2 saptamani am ajuns la sezonul 3(un epsiod are cam 45 min) iar dupa inca 1 saptamana am terminat si sezonul 3..Apoi a venit asteptarea:(!!Sezonul 4 aparea abia in octombrie 2011…iar acum am vazut deja 2 episoade din primul sezon..:D si pare a fi un sezon mai bun ca precedentul.
“Merlin este un personaj legendar al povestirilor arturiene, simbolul unei lumi anacronice, care mai tarziu avea sa se stinga sa faca loc unei lumi moderne si rationale. Dar inainte ca stiinta sa evolueze sa ia locul magiei si misticului, a existat un tanar vrajitor pe nume Merlin. Serialul prezinta povestea acestui vrajitor in orasul mitic al Camelotului, cand Merlin era la varsta frageda de 12 ani. Chiar si la aceasta varsta el este destul de puternic, descoperind pentru prima data capacitatea lui de a utiliza puterea sa supranaturala pentru a-i salva pe toti cei dragi care se afla in primejdie, inclusiv pe viitorul rege al Marii britanii. Inainte ca Merlin si Arthur sa fi fost eroi ai Camelotului, ei au fost tineri, care au cunoscut personaje legendare si fantastice, dornici de a trai aventura, suportand in acelasi timp toate consecintele greselilor comise.”

Btw , anul acesta a aparut un alt serial cu acelasi subiect dar cu ecranizare si regie si povestea diferita, “Camelot”.Personal cred ca cel din urma este muuult sub “Merlin”

Il recomand 100%:).Contine scene amuzante/mai triste , actiune si aventura din plin.
(Trailerul e de la sez1)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog Stats

  • 35,398 View

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 19 other followers

Categories

%d bloggers like this: