Munca sau talent?


Talent?!Daca va mai amintiti acum ceva ani auzeam pe la tv despre un anume roman Costel Busuioc ce castiga un concurs de talente in Spania.Anul acesta , in sfarsit au adus formatul in Romania.. si l-au cam stricat.Au turnat un pic de “Dansez pentru tine ” in el.Totul e pe mila , emotie , mila.
Aseara a fost ultima semifinala si ma asteptam sa intre MACAR o trupa in finala.Ok.. nu a ajuns niciuna, desi au fost 2 extrem de bune ( in toate semifnalele) + Paun Valentin(alt dansator innascut.)La cel din urma Mihai Petre a spus ca “se vede ca nu a trecut printr-o sala de antrenament “.Pai .. Nu e romanii au talent? Sau.. “au antrenament..?”
Revin la semifinala de ieri.Alin Stanis -cel cu vocea de tenor a fost in defavoarea Medeei pe motiv ca..?”Sunt prea multi cantareti ” Pai.. intre Alin (Click )si Rebeca (Click) e o diferenta in favoarea celui dintai.Rebecca a falsat de atatea ori dar a avut norocul sa fie in a 3 semifinala.So.. romanii au talent e pe noroc?
De asemenea Mihai Petre i-a spus ca a venit imbracat cam rau..dar Susan Boyle in Marea Britanie?
Merg mai in spate la cea de-a 3 semifinala. Stefan( baiatul cu mingea) a intrat in finala.Unii vor spune ca a facut asa de frumos cu mingea numarul.. si ca e ceva spectaculos.Eu o sa le zic ca se poate SI mai spectaculos.CLick ).Special am dat acest exemplu(ce vine din UK) deoarece ieri vazusem un interviu cu producatoarea(defapt cea care a cumparat formatul) in care spunea ca ei au ca exemplu si se compara cu varianta britanica.Pai.. BGT a inceput in anul 2007 -Castigatorul fiind un tenor patiser , 2008-George Sampson (DANSATOR ) ,2009- Diversity (Trupa de dans- In ciuda lui Susan Boyle ce a fost asa de mult mediatizata) iar anul trecut o trupa de acrobati mai speciala , Spelbound ..Pana in ultima semifinala nu am vazut nimic ce ar duce spre aceasta varianta.Ei nu aleg pe mila/ani ci pe talent..La noi totul tine de cat de sarac/amarat/oraf esti.Desi ar trebui(dupa parerea mea) sa castige Narcis.. nu cred ca va reusi..nu e destul de orfan si sarac.
Stiu ca acum multe fete( in special) dar si baieti sunt de parere ca Adrian Tutu e cel mai bun rapper , ca el ar trebui sa castige…dar daca nu avea poveste? daca avea parinti nici nu cred ca intra in finala.
Stefan(cel cu mingea) .. daca nu-si vindea bicileta saracutul sa ajunga aici.. numai lua finala.
Valentin Dinu nu a fost ales pentru ca are voce , ci pentru ca e amarat , el lucrand la o spalatorie .
Nu inteleg de ce nu si-a gasit Ioana Rotar (Click)locul in finala..?!
Nu stiu cum au facut dar primele 2 semifinale au fost foarte slabe , iar ultimele plina de talente , TALENTE ( nu munca gen Barman , Lupte martiale si altE JOBURI!)+ ca i-au adus pe Veverite si Vampir numai pentru a-si bate joc de ei.
Ramane sa vedem ce se va intampla la finala , pana atunci va las cu castigatorul din 2008 Britain’s Got Talent-George Sampson

EDIT: M-am gandit sa fac 3 rubrici : Video-ul Saptamanii , Melodia Saptamanii , Filmului Saptamanii. Video-ul il voi posta luni , Melodia -miercuri -iar Vineri-Filmul de weekend.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog Stats

  • 35,398 View

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 19 other followers

Categories

%d bloggers like this: