Zile pline!


Deoarece mama are un magazin de haine si acum ca e perioada ghiozdanelor am mai ajutat-o cat de cat.Totul bine si frumos doar ca eu nu as rezista sa lucrez ca vanzatoare.Si am muulte motive din care mentionez insa numai 2.
1.Xeroxul.Tu aduci un model de ghiozdan/bluza/pantaloni care au succes la vanzare iar peste 2 zile (maaxim!) te trezesti ca patroana magazinului de langa tine te-a copiat.Apoi in urmatoarele zile al 2 magazin din rand cu tine te copie.Mai rau e daca magazinul tau e la margine pentru ca putin se intorc unde au vazut prima data.
Putin bun simt nu ar strica.Inteleg ca toti iau marfa din acelasi loc dar macar marfa ta sa nu semene cu cea de la urmatoarele 2 magazine .
2.Atitudinea oamenilor(clientilor).Acum ca e cu scoala majoritatea cauta ghiozdane.Iti cer unu’ mare.. le arati dar e totusi prea mic.Nu conteaza ca in el ar incapea toooate cartile si caietele, tot ramane mic.”Copilu’ a trecut a 6! are o gramada de carti.”Da are. Dar nu are si cele 17-16 materii intr-o singura zi…si nici noi(n.r.elevii) nu sutem toti olimpici.Iar acest lucru se vede la bacalaureat sau alte examane cand doar 70% trec.Iar din aia 70% putini trec cu note mari.

Dar tu trebuie sa fii calm , calm , calm...

Advertisements

2 responses to “Zile pline!

  1. te invidiez…si eu am avut o experienta de genul asta si imi venea sa le dau in cap:))

  2. Pai ideea este ca daca tu castigi ei de ce sa nu castige (ganduri de roman), si in legatura cu ghiodanele, deobicei parintii comunisti gandesc asa, care sunt prea resusi sa vada realitatea cum o vedem noi…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog Stats

  • 35,398 View

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 19 other followers

Categories

%d bloggers like this: