Baba se piaptana


Tara arde , Baba se piaptana….

…Si aici.. refer la stirea despre noua lege a educatiei..Noul ministru al Educatiei( pe scurt , un alt aiurit) s-a gandit sa arate ca nu a fost ales degeaba ministru.Noua lege a educatiei prelungeste anii de generala.Cum ramane cu acei faimosi”ani de liceu”?Raman 3  din care intr-unul te acomodezi iar in altul iti inveti pentru bac.”Anii de liceu” va fi anul de liceu?Unii poate vor colegi noi, o alta atmosfera.

Pe langa examenele pe care le vor da elevii de gimnaziu vor trebui sa aiba si un portofoliu care ar trebui sa contina diplome de la olimpiada sau concursuri , calificative despre activitatea la ora , pe ce loc era in clasa etc.Nu orice copil  doreste sa participe la olimpiada ..Dupa “inteligentii care au redactat aceasta lege”ar inseamna ca nu e un elev bun.Pe ce loc se afla in clasa..?Alta tampenie.Jumatate din profesori sunt buni de maturatori.Dau note pe “prietenie “.Mama e prietena cu profesoarele hai ca fata ei merita 10 .Am avut o colega care a avut intr-un an media generala..10..desi engleza , franceza si alte materii nu erau punctele ei forte.

In loc sa se schimbe modalitatea prin care poti ajunge profesor( de ex sa introduca un test PSIHOLOGIC!)  schimba de 7 ori bacul , de 6 ori admiterea la liceu si alte chestii.In generala am avut o profesoara de biologie care pe 9 martie ne-a facut panarama ca nu i-am adus flori.Incepuse sa spuna ca parintii nostri nu ne-au educat sa dam flori la profesori , ca suntem niste nesimtitzi si impertinenti.Mentionez ca la ora ei stateam si jucam carti sau ascultam muzica.:) . Bravo Romania..


Advertisements

5 responses to “Baba se piaptana

  1. Nici un test psihologic nu o sa repare educatia in Romania. Pina nu renunta la comunism, aceasta nu se va repara.

  2. lol, de unde dracu le vin ideile astea mai nene? Si daca puneau in fruntea ministerului lucratori pe santier nu scoteau asemenea ineptii

  3. Man, fii atent… nu vreau sa sune a critica sau repros dar pe mine ma obosesc la maxim textele tale… si stii de ce? Ca nu pui spatiu dupa punct, frate. Am senzatia ca citesc o fraza interminabila… si trebuie sa ma concentrez in plus 🙂

  4. Punctele sunt special pentru acest post:) de ex sus am terminat fraza cand am zis .”.si aici..”

  5. Din păcate asta e țara în care trăim.
    Mai avem totuși o șansă. Să declarăm război unei mari puteri, să ne cucerească și să ne conducă ei mai bine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog Stats

  • 35,398 View

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 19 other followers

Categories

%d bloggers like this: