Ce incalzire globala?[I]


AM mai avut un post pe aceasta tema acum ceva timp.(AICI)
De ce m-am hotarat sa mai scriu despre acest subiect?Acum ceva minute am intrat pe site-ul StirilorPROTV unde am vazut ca ANM a emis cod portocaliu de ger pentru vreo 5-6 judete.
Alta stire:”Cea mai grea iarna din ultimii ani(in romania): drumuri blocate, temperaturi extreme”
Acum ceva timp era o stire care zicea ca in Beijing se inregistrau cele mai consistente ninsori din ultima jumatate de secol. Iar temperaturile nu mai fusesera atat de mici de 20 de ani.
In Miami nu mai fusese frig ca acum de vreo 8 ani iar sudul Floridei, supranumit “statul soarelui” erau zero grade, temperatura ce a mai fost atinsa de zece ani.
Unde e incalzirea globala?Europa , Asia dardie de frig.!
Ne este indusa urgenta. “Acum! Daca pana in 2010 nu facem asta, sau nu oprim cealalta, atunci toti suntem pierduti!”. “Daca nu facem ceva Anglia va fi inghitia de ape!”
Logica alarmismului cere sa actionezi, nu sa gandesti. Sa votezi sau sa dai bani si sustinere, fara sa judeci. Populatia, spun teoreticienii doctrinei alarmiste, trebuie tinuta sub presiune. Bombardata cu informatii care ingrijoreaza si emotioneaza. Emotia trebuie excitata la maximum: “Daca nu facem cutare chestie pana luni, toti ursuletii polari si pinguinii dragalasi vor pieri! ” Fiecare ne-am lovit de nenumarate ori de retorica aceasta ce ne insulta inteligenta.
Temperatura medie a Pamantului nu a mai crescut din 1960 incoace..cum de se topesc ghetarii intr-un ritm asa de alert?De ce se afrima acest fapt?
Geologul australian Ian Plimer crede ca incalzirea globala a devenit noua religie a elitelor urbane din tarile dezvoltate. Omul de stiinta sustine ca teoria schimbarilor climatice provocate de oameni nu este decat o farsa promovata de ecologisti fundamentalisti si imbratisata interesat de clasa politica. In timp ce ecologistii isi justifica teoriile privind evolutia climatului pe datele din ultimele sute de ani, geologii folosesc un cadru mult mai larg, care ajunge la sute de milioane de ani. Concluzia sa este ca, de-a lungul timpului, perioadele de incalzire globala au reprezentat pentru oameni epoci de abundenta, cand civilizatiile au facut salturi uriase.

Asta a fost partea I.
Partea a II maine.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog Stats

  • 35,398 View

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 19 other followers

Categories

%d bloggers like this: