Vaccinarea– o afacere bazata pe frica[Partea I]


De ce nu!.Exemple

1968.Pentru a verifica eficienta vaccinarii anti-tuberculoase, OMS a demarat un amplu experiment: in doua regiuni similare din India, oamenii au fost vaccinati ,respectiv nu au fost vaccinati. In provincia Madras, la 40 km de oras, intr-o regiune cuprinzând 209 sate şi un oras de 364.000 de locuitori, toata populatia a fost vaccinată cu BCG (vaccin anti-tuberculos) In cealalta regiune nu s-a realizat vaccinarea BCG. Dupa 11 ani, s-au realizat statistici privind starea de sanatate a locuitorilor din cele doua regiuni.

In 1979 a fost prezentat primul raport provizoriu asupra experimentului OMS. Se declara ca „acest raport provizoriu a actionat ca un electrosoc asupra expertilor OMS”. „Studiul realizat în condiţiile cele mai favorabile pe teren, nu permitea evidentierea NICI UNEI EFICACITATI A VACCINULUI BCG”. In zona cu populatie vaccinata au existat mai multi bolnavi de tuberculoza decat in zona cu populatie nevaccinata, ceea ce arata ca vaccinul BCG nu avea nici o eficacitate, ci, mai mult, era chiar periculos!
Cateva afirmatii categorice din raportul OMS:
• Efectul protector al acestei vaccinari ramane indoielnic.
• Este foarte clar ca vaccinarea BCG n-a avut nici un efect.
• Rezultatele studiului arata ca vaccinarea nu a conferit nici un fel de protectie in primii sapte ani si jumatate dupa vaccinare.
• Vaccinarea BCG este deja contestată de 50 de ani.
Chiar s-au efectuat verificari care confirma ca vaccinurile folosite nu erau expirate, fiind chiar cele mai bune disponibile.
Raportul OMS: „Studiul actual a demonstrat ca vaccinarea BCG nu confera protectie impotriva tuberculozei.”

Abia in 1998 a fost eliminata aceasta vaccinare de pe lista vaccinarilor recomandate!Ce demonstreaza asta? Companiilor farmaceutice nu le intereseaza decat profitul, nu si sanatatea oamenilor care ar trebui sa fie principala prioritate.

Acum ma raportez la timpurile noastre..De ce oare POLONIA nu accepta vaccinul impotriva noii gripe?!
“Polonia refuza achizitionarea de vaccinuri impotriva virsului gripal AH1N1, cata vreme companiile farmaceutice nu isi asuma raspunderea pentru efectele secundare, a anuntat premierul acestei tari, Donald Tusk.
Stim ca firmele care ofera vaccinuri impotriva gripei A H1N1 nu vor sa-si asume responsabilitatea privind efectele secundare ale acestui vaccin”, a declarat Tusk, citat de Mediafax. Companiile farmaceutice prefera sa vanda direct guvernelor, iar nu sa puna vaccinurile pe piata “deoarece raspunderea lor juridica ar fi atunci mai mare”, a explicat premierul Poloniei.
In LIbertatea scria astazi ca Romania a cumparat 500.000 de doze de vaccine pe care le’a refuzat Polonia.. So..?:)Eu una nu’mi fac vaccinul nici daca Comisia Europenei isi asuma riscurile pt evetualele reactii

Exemple de afectiuni autoimune aparute in urma vaccinarii.
– Vaccinarea anti-hepatită B poate genera: periarterita nodoasa, scleroza in placi, nevrita optica, mielita transversa, diabet zaharat, eritem nodos, artrita reumatoida, hepatita autoimuna, astm bronsic.
– Vaccinarea anti-TBC poate genera: periarterita nodoasa, scleroza in plsci, sindrom Goodpasture.
– Vaccinarea anti-gripala poate genera: scleroza in placi, nevrita optica, mielita transversa, eritem nodos, astm bronsic
– Vaccinarea anti-poliomielita poate genera: scleroza in placi, artrita reumatoida.
– Vaccinarea impotriva tusei convulsive poate genera: diabet zaharat, astm bronsic.

vaccin4

Advertisements

3 responses to “Vaccinarea– o afacere bazata pe frica[Partea I]

  1. salut ,

    te intereseaza un schimb de linkuri ?

    Concurs de bannere [mai multe detalii pe blogu meu [http://haisafie.blogspot.com] ]

    te astept

  2. hello, poti sa iti lasi feed-ul pe http://www.kosmobil.ro , si ti se posteaza si acolo tot ce scrii, cu link catre siteul tau.

  3. Pingback: Da sau nu? « Julie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog Stats

  • 35,398 View

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 19 other followers

Categories

%d bloggers like this: